Kennelliitto palkitsi Haminan Elomarkkinoiden yhteydessä 11.8.2016 ansioituneita kaverikoiria Kotkasta ja Haminasta. Kaikenkaikkiaan 20 koiraa sai kunniakirjan ja mitalin.

Kuvat blogista Tanja Suikkanen

Palkitut.jpg

Palkitut%202.jpg

Palkitut%20kaikki.jpg

Kotkasta palkitut koirakot: Ranskanbuldoggi Rauha ja Elina Laiho. Shetlanninlammaskoira Iiro ja Elina Rouhiainen. Lyhytkarvainen mäyräkoira Elsa ja Erika Koskela. Englanninspringerspanieli Pirkko ja Heidi Raita. X-rotu Manu ja Helena Lammenaho. X-rotu Tiivi ja Reeta Laine. Suomenlapinkoira Pyry ja Susanne Kuosmanen. Shetlanninlammaskoira Sylvi ja Kati Toikka. Valkoinen länsiylämaanterrieri Wiira ja Piia-Maarit Sire'n.

Haminasta palkitut koirakot: Welsh Corgi Pembroke Tippi ja Helena Tiilikainen. Pitkäkarvainen collie Hilma ja Noora Järvinen. Kääpiösnautseri Sanni ja Satu Kylmälä. Kultainennoutaja Ada ja Teemu Savolainen&Kalle Koskela. Kultainennoutaja Töhö ja Vilma Muuronen. Islanninlammaskoira Miina ja Sari Toitturi. Islanninlammaskoira Tippa ja Niina Toitturi. Suomanlapinkoira Nella ja Nina Toitturi. Lapinporokoira Mörkö ja Janika Karhu. Lapinporokoira Peto ja Janika Karhu. Suomenlapinkoira Heta ja Jaana Rokka. Portugalinvesikoira Roi ja Sanna Leino.

Puistotalo%2011.8.2016.jpg

Palkitut%2011.8.2016.jpg